Konferencë Shkencore, 80-vjetori i Kuvendit të Lidhjes së II-të të Prizrenit

Konference Shkencore do të mbahet në Prishtinë dhe do të rikujtoj 80-vjetorin e ngjarjeve të bujshme të historisë kombëtare.