Rritja e pagave të Kushtetueses, Manja: Detyrim ligjor!

Ministri i Drejtësisë tha se Gjykata Kushtetuese, është rojtare e Kushtetutës dhe është një paradhomë e Gjykatës së Strasburgut.

Manja: Ombudsmanët, rol të pazëvendësueshëm në respektimin e të drejtave të njeriut

Ministri i Drejtësisë, Ulsi Manja priti sot në takim Komisioneren për të Drejtat e Njeriut të Azerbajxhanit (Ombudsman), Sabina Aliyeva.

Manja: Koha për një Kod të ri Penal

Ministri i Drejtësisë, Ulsi Manja deklaroi sot se Kodi i ri Penal është i nevojshëm, por duhet t’i nënshtrohet një konsultimi të gjerë publik.

Manja: Të angazhuar për punësimin e të miturve që përfundojnë dënimin

Punësimi i të miturve që përfundojnë dënimin, si mundësi për ririntegrimin e tyre në shoqëri, ishte në fokus të diskutimeve të tryezës së zhvilluar sot nga Bashkia e Lezhës dhe Zyra e Kombeve të Bashkuara për Fëmijët (UNICEF) në Shqipëri.

Manja: Politikë riintegruese për të dënuarit e të paraburgosurit

Ministri i Drejtësisë Ulsi Manja mori pjesë në takimin përmbyllës me delegacionin e Nën-komitetit të OKB-së për Parandalimin e Torturës (SPT)

Manja: Nga amnistia penale përfitojnë 1100 të dënuar dhe 2700 persona në shërbim prove

700 do të lirohen menjëherë, ndërsa 400 të tjerë përfitojnë ulje dënimi.

Ministria e Drejtësisë, tryezë për hartimin e “Strategjisë Ndërsektoriale të Drejtësisë 2024-2030”

Në tryezë morën pjesë aktorët kryesorë të sistemit të drejtësisë dhe partnerët ndërkombëtarë.

Manja me drejtorin e TI: Fokusi i luftës kundër korrupsionit duhet të jetë parandalimi

Ministri i Drejtësisë, Ulsi Manja zhvilloi një takim me drejtorin Ekzekutiv të Transparency International në Berlin, Daniel Eriksson.

Mbrojtja e viktimave të krimit, Manja: Bashkë për shoqëri më të sigurt!

Ministri i Drejtësisë, Ulsi Manja, iu bëri apel institucioneve qendrore, vendore, shoqërisë civile dhe medias që të bashkohen në fushatën e ndërgjegjësimit për mbrojtjen e viktimave të krimit.

Java e Ndërgjegjësimit për Mbrojtjen e Viktimave të Krimit, Manja: Bashkë për një shoqëri më të sigurt

Ministria e Drejtësisë do të organizojë nga data 15 shkurt deri në 22 shkurt 2024, Javën e Mbrojtjes së Viktimave të Krimit në Shqipëri.