Sipërmarrësit serbë, mundësi bashkëpunimi në bujqësi dhe turizëm

Dhoma e Tregtisë e Serbisë u përfaqësua në edicionin e 29-të të Panairit, të organizuar nga Klik Ekspo Group

Sipërmarrësit austriakë, interes për të investuar në Shqipëri

Advantage Austria Albania, filiali zyrtar i Dhomës Federale Ekonomike të Austrisë, prezantoi në panairin e organizuar nga Klik Ekspo Group, tetë kompani austriake.

Buxheti 2024, 735.9 miliardë lekë shpenzime publike, rritja ekonomike parashikohet 3.8 %

Buxheti i vitit 2024 synon një rritje ekonomike të qëndrueshme, shpërndarje të mirëqenies për qytetarët

Banka e Shqipërisë: Kursimet u shtuan me një miliard euro në një vit

Në fund të muajit tetor, stoku i depozitave në lekë arriti në 547.5 miliardë lekë, me një rritje prej 0.75%

Investimet e huaja, Shqipëria qëndron në mesin e renditjes rajonale

Sipas të dhënave nga Banka e Shqipërisë, vitin e kaluar investimet e huaja direkte arritën vlerën e 1.37 miliardë eurove

Mete: Të ardhurat në buxhet gjatë 10-mujorit, 530.6 miliardë lekë

Një rritje prej 54.49 miliardë lekësh krahasuar me të njëjtën periudhë të vitit 2023.

Java Ndërkombëtare e Sipërmarrjes, Ibrahimaj: Do të fuqizojmë ekosistemin

Ministria e Shtetit për Sipërmarrjen dhe Klimën e Biznesit, lançoi sot Javën Ndërkombëtare të Sipërmarrjes (GEW Albania),

Investimet austriake në Shqipëri, Holzner: Me interes sektori energjetik

Shqipëria dhe Austria kanë marrëdhënie të forta ekonomike, veçanërisht në sektorin bankar

Konferenca rajonale, riformësim integrimit të ekonomive të BP në epokën dixhitale

Konferenca Rajonale mbi Lehtësimet Tregtare “Fuqizimi i Partneriteteve Bashkëpunuese në Epokën Digjitale”

Sejko: Borxhi publik në 2024-ën në nivelin më të ulët prej më shumë se një dekade

Guvernatori i Bankës së Shqipërisë, Gent Sejko prezantoi opinionin e Bankës së Shqipërisë mbi projektbuxhetin e vitit 2024, në Komisionin Parlamentar të Ekonomisë dhe Financave.