Përkujtohet Ibrahim Kodra, Gonxhja: Nderim e respekt për postkubistin e fundit në Europë

Ministri i Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit, Blendi Gonxhja, i bëri homazh njërit prej piktorëve më të rëndësishëm shqiptarë

Pengu i madh i Fatmir Haxhiut!

Në 28 dhjetor 1927 u lind Fatmir Haxhiu, “Piktor i Merituar” dhe “Mjeshtër i Madh i Punës”

Kolë Idromeno, artisti poliedrik që i dha Shkodrës aromë evropiane

84 vite më parë ndërronte jetë mjeshtri i pikturës shqiptare, Kolë Idromeno.

Claude Monet, babai i impresionizmit

Kalendari Enciklopedik i Artit