Hasani takim me homologun zviceran: Thellim i bashkëpunimit në dixhitalizim dhe infrastrukturë

Ministri për Evropën dhe Punët e Jashtme, Igli Hasani zhvilloi një takim me homologun zviceran, Ignazio Cassis.

Hasani në Estoni: Përmirësim i bashkëpunimit në fushat me interes të përbashkët

Ministri Hasani po merr pjesë në konferencën “Lennart Meri” që mbahet në Talin, ku në fokus të debatit është situata e sigurisë në rajon, Evropë dhe më gjerë.

Hasani merr pjesë në sesionin e 133-të të Komitetit të Ministrave të KiE

Ministri për Evropën dhe Punët e Jashtme, Igli Hasani, ka mbërritur në Strasburg, ku do të marrë pjesë në sesionin e 133-të të Komitetit të Ministrave të Këshillit të Evropës.

Hasani pret Tomlinson: Dialog i mirë politik me Mbretërinë e Bashkuar

Ministri për Evropën dhe Punët e Jashtme, Igli Hasani priti ministrin e Shtetit kundër Emigrimit të Paligjshëm të Mbretërisë së Bashkuar, Michael Tomlinson.

Zgjedhjet në Maqedoninë e Veriut, Hasani: Rezultat historik i shqiptarëve

Ministri për Europën dhe Punët e Jashtme Igli Hasani tha sot, duke iu referuar rezultatit të zgjedhjeve në Maqedoninë e Veriut se e ardhmja e përbashkët është Bashkimi Europian.

Përfundon projekti “Ishujt” në Greqi, Hasani: U ofruan 900 shërbime konsullore

Në Greqi përfundoi projekti “Ishujt”, përmes të cilit u është ardhur në ndihmë me shërbime konsullore qytetarëve shqiptarë në jetojnë e punojnë në ishujt grekë të Egjeut, Kretë e Rodos.

Javët Kulturore Ndërkombëtare, Shqipëria sofra e manifestimeve ndërkulturore dhe diversitetit!

Javët Kulturore Ndërkombëtare një mision kaq fisnik dhe eksperiencë vëllazërimi mes kulturave dhe traditave

Hasani: MEPJ, “dritë jeshile” projektit të shkollës verore “Jam shqiptar”

Ministri për Evropën dhe Punët e Jashtme, Igli Hasani zhvilloi në Bruksel, një takim me përfaqësues të diasporës shqiptare.

Hasani takim me homologen belge: Forcim i dialogut politik

Ministri për Evropën dhe Punët e Jashtme, Igli Hasani zhvilloi sot në Bruksel një takim me homologen belge, Hadja Lahbib.

Hasani: Shqipëria gati për Konferencën e Dytë Ndërqeveritare

Ministri për Evropën dhe Punët e Jashtme, Igli Hasani  mori pjesë në takimin informal të Këshillit të Çështjeve të Përgjithshme të BE-së.