“Zgjidh të Vendit”, Gonxhja: Bumi në turizëm, mundësi për t’u shfrytëzuar në të gjitha dimensionet

Ministri i Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit, Blendi Gonxhja bashkë me ministren e Turizmit dhe Mjedisit Mirela Kumbaro, morën pjesë në eventin “Zgjidh të Vendit”, organizuar në Tiranë, nga Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve (AIDA)

AIDA, “one-stop-shop” për të gjithë investitorët e huaj

Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve (AIDA) u prezantua si një portë unike one-stop-shop për të gjithë investitorët e huaj, në Konferencën e Biznesit mbi Shqipërinë

Projekti në Sazan i Kushner, AIDA: Shprehje interesi nga kompania “Atlantic Incubator Partners LLC”

Dhëndri i ish-presidentit amerikan Donald Trump publikoi në rrjetet sociale ambicien e tij për të investuar në resorte turistike në ishullin e Sazanit

Zgjerimi i tregut, AIDA mbështetje kompanive daneze

Drejtoresha ekzekutive Laura Plaku (Saro), zhvilloi një takim me kryetarin e Këshillit të Tregtisë së Danimarkës për Kroacinë, Shqipërinë dhe Kosovën, Zarko Masanovic.

AIDA, trajnim mbi tregtinë elektronike për gratë sipërmarrëse

Trajnimi u zhvillua nga Gender Alliance for Development Center (GADC), në bashkëpunim me AIDA-n

AIDA merr pjesë në Javën e Energjisë për Ballkanin Perëndimor, Mali Zi

Në këtë event u theksua nevoja e angazhimit të përbashkët.

AIDA: 1-5 shtator 2023, Panairi Ndërkombëtar i 92-të i Izmirit në Turqi

Panairi Ndërkombëtar i Izmirit është panairi më i vjetër dhe më gjithëpërfshirës i Turqisë

AIDA: Ekspozita Ndërkombëtare e Ushqimit dhe Pijeve “Shanghai 2023”

Në 20 vitet e fundit, fuqia dhe ndikimi i Panairit CIFB në Kinë është ndjerë në mbarë botën

AIDA: Mbështesim bizneset shqiptare dhe produktet “Made in Albania”

Nëse jeni një biznes apo artizan, prodhoni të mira nga duart tuaja, doni t’i prezantoni produktet në vendin e origjinës, na kontaktoni në: [email protected]

AIDA: Pesë kompani shqiptare në panairin “FOOD EXPO 2023” në Greqi

Marrin pjesë: Salvia Produkte Natyrore, Birra Korça, Bidaj, Enofama dhe BioBes.