Arqipeshkvi Imzot Arjan Dodaj pret vullnetarët katolikë nga Gjermania

Arqipeshkvi, Imzot Arjan Dodaj F.d.C. priti vullnetarët katolikë të rinj nga Malteser Gjermani, të cilët këto ditë po vizitojnë Shqipërinë.

Dom Jak Bushati, kleriku i masakruar

Muzeu Kombëtar i Përgjimeve “Shtëpia me gjethe” përkujtoi sot klerikun e masakruar nga regjimi komunist, Dom Jak Bushatin.

Censi i popullsisë, Kisha Katolike-besimtarëve: Deklaroni përkatësinë fetare

Instituti i Statistikave (INSTAT) nis sot regjistrimin e popullsisë dhe banesave, proces i cili do të vijojë për 6 javë në të gjithë vendin, ku mbi 7500 anketues, mbikëqyrës dhe kontrollorë do të jenë në terren.