Diplomacia ekonomike, ambasadori Qazimi takon ministrin e Ekonomisë së Sllovenisë

Ambasadori i Shqipërisë në Slloveni, Pëllumb Qazimi, zhvilloi një takim Ministrin e Ekonomisë, Turizmit dhe Sportit të Sllovenisë, Matjaž Han.

Diplomacia Ekonomike, organizohet Forumi i parë i Grave Shqiptare Sipërmarrëse në Greqi

Ambasadorja Luela Hajdaraga theksoi rëndësinë e rolit të grave sipërmarrëse në ekonominë e vendeve