Veliaj: Driton Kuka, trajneri kampion olimpik i Majlinda Kelmendit merr pasaportën shqiptare

Katër shtetas të rinj, tre prej të cilëve nga Kosova, u betuan dhe morën nënshtetësinë shqiptare në një ceremoni të organizuar nga Bashkia e Tiranës.

Mbreti Zog dhe fati i monarkive në Evropë para dhe pas Luftës së Dytë Botërore

Lufta do të sillte shfronëzime të tjera. Fati i ndarë i monarkive pas Luftës së Dytë