Reformat strategjike ringjallin vitalitetin e ekonomisë kineze

Zgjerimi i mëtejshëm i tregut të konsumit të Kinës do të ndihmojë në promovimin e integrimit më të madh të vendit me tregjet globale

Xi Jinping nxit zhvillimin e sistemit modern industrial të Kinës

Kreu i shtetit i Kinës: Sistemi modern industrial është baza materiale dhe teknologjike e një vendi modern