Bullgaria me shumë miq në Tiranë!

Ambasada e Bullgarisë në Shqipëri dha një pritje zyrtare me rastin e Festës Kombëtare të vendit të saj.

Marrëdhëniet mes Bullgarisë dhe Shqipërisë janë shumë të rëndësishme

Fjala përshëndetëse e Ambasadorit të Bullgarisë në Shqipëri, Ivaylo Kirov, gjatë pritjes zyrtare me rastin e Festës Kombëtare te Bullgarisë

Shqipëri-Bullgari, më shumë hapësirë bashkëpunimi universitar

Zëvendëspresidentja e Republikës së Bullgarisë, Iliana Iotova, gjatë vizitës së saj në Shqipëri, u ndal edhe në Universitetin e Tiranës.

Kryeakademiku Gjinushi pret ambasadorin e Bullgarisë, Ivaylo Kirov

Ambasadori Kirov vuri në dukje miqësinë mes dy popujve në kuadër të 110-vjetorit të marrëdhënieve diplomatike

Nis Shkolla Verore e Bullgarishtes, pranë Fakultetit të Gjuhëve të Huaja

Në ditën e parë të Shkollës ishte i pranishëm edhe Ambasadori i Bullgarisë në Shqipëri, Ivaylo Kirov

Dita e Vellezërve të Shenjtë KIRIL dhe METODIJ, ambasada bullgare program të veçantë kulturor

Në aktivitet, merrte pjesë edhe ambasadori i Bullgarisë në Shqipëri, Ivaylo Kirov