Pirdeni, takim me biznesin për masat në luftën kundër korrupsionit

Ministrja e Shtetit për Administratën Publike dhe Antikorrupsionin mori pjesë sot në “Tryezën për Integritetin”, ku morën pjesë edhe përfaqësues të dhomave të tregtisë dhe biznesit.

Pirdeni: Të angazhuar për një administratë që i përgjigjet sfidave të kohës

Ministrja e Shtetit për Administratën Publike dhe Antikorrupsionin takim me vajzat e ekselencës në shërbimin civil.

Pirdeni takim me Robinson: Intensifikim i agjendës antikorrupsion të qeverisë shqiptare

Ministrja e Shtetit për Administratën Publike dhe Antikorrupsionin, Adea Pirdeni zhvilloi një takim me me ndihmëssekretarin e Shtetit për Çështjet Ndërkombëtare të Narkotikëve dhe të Zbatimit të Ligjit, Todd Robinson.

Ambasadori Bucci takon ministren Pirdeni

Ambasadori i Italisë në Shqipëri, Fabrizio Bucci, u takua me Ministren e re të Shtetit për Administratën Publike dhe Antikorrupsionin, Adea Pirdeni.

Manja: Adea Pirdeni, ekspertizë në çështjet e integrimit, administratës publike dhe politikave antikorrupsion

Ministri i Drejtësisë, Ulsi Manja përgëzoi sot dhe i uroi suksese Adea Pirdenit në detyrën e re, si Ministre e Shtetit për Administratën Publike dhe Antikorrupsionin.