Ambasadori Atay pret Presidentin e International Watercolors Society, Atanur Dogan

Ambasadori i Turqisë në Shqipëri, Tayyar Kağan Atay, priti piktorët turq Atanur Dogan dhe Levent Oyluçtarhan.

Këshilli i Ambasadorëve Shqiptarë takim pune me Ambasadorin e Turqisë, Tayyar Kagan Atay

Ambasadorët ndanë vlerësime edhe rreth zhvillimeve në të dy vendet respektive, bashkëpunimit të tyre në organizatat shumëpalëshe

TIKA mobilon çerdhen “Fluturat” në Tiranë

Nënkryetari i TIKA, Çevik: Të lumtur kur shikojmë fytyrat e qeshura të fëmijëve. Ambasadori Atay: Projektet vazhdojnë

Turqia i dhuron dy laboratorë të rinj për Biologjinë dhe Kiminë gjimnazit “Sami Frashëri”

Në ceremoni marrin pjesë ministrja Manastirliu, ambasadori turk Atay dhe nënkryetari i TIKA, Cevik.

Shqipëri, shënohet 109-vjetori i Fitores së Çanakkale

Aktivitete nga Ambasada Turke dhe TIKA me rastin e Ditës Përkujtimore të Dëshmorëve dhe Fitores së Çanakkale

“Shqipëria dhe Türkiye: ngritja e një partneriteti strategjik-100 vjet marrëdhënie diplomatike”

Të pranishëm ambasadori Tayyar Kağan Atay dhe ambasadori İlhan Saygılı, drejtor i Përgjithshëm për Ballkanin dhe Evropën Qendrore pranë Ministrisë së Jashtme turke.

TIKA dhuron pemë për Bashkinë e Tiranës

Të pranishëm ambasadori turk, Tayyar Kağan Atay, koordinatori i TIKA-s në Tiranë, Mustafa Ata, nënkryetari i Bashkisë së Tiranës, Andi Seferi dhe zyrtarë të tjerë

Simpozium shkencor ndërkombëtar “Marrëdhëniet shqiptaro-turke: E kaluara, e tashmja dhe e ardhmja”

Simpoziumi është organizuar nga Fondacioni ALSAR, nën përkujdesjen e Ambasadës së Turqisë në Tiranë

Dhurata e çmuar e Bibliotekës së Presidencës Turke për Bibliotekën Kombëtare

Në ceremoni morën pjesë Ambasadori turk, Tayyar Kağan Atay dhe drejtori i Bibliotekës Kombëtare, Pirro Misha.

Hasani pret ambasadorët e Turqisë, Kosovës dhe Maqedonisë së Veriut

Në takime u ndanë perspektivat për çështjet rajonale me interes të përbashkët.