“Artist talk” në COD, me piktorët Naxhi Bakalli dhe Nazmi Hoxha

Në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të Artit, si dhe në vijim të ekspozitës “Dreams within a Dream”, Qendra për Hapje dhe Dialog (COD) organizoi një bisedë me artistin Nazmi Hoxha.

“Bulevardi i Ideve” në COD, Lida Sinani ndan përvojën e saj me të rinjtë

Lida Sinani është themeluese dhe drejtuese e BEA Marketing & Promotion.

“Ukraina: një krim lufte”, Baton Haxhiu dhe Anila Hoxha tregojnë përjetimet e tyre

Në COD u zhvillua në moderimin e Iva Kalemit, një bashkëbisedim me dy gazetarët e njohur.

Çelet ekspozita “Ukraina: Një krim lufte“

Kryeministri Edi Rama: Në vigjilje të vizitës së presidentit Zelensky në Tiranë

Inteligjenca virtuale asiston qytetarët në shërbimet online, Çano: Rrit efikasitetin, monitorim 24 orë

Ky inovacion do të rrisi efikasitetin e përdorimit nga ana e qytetarëve apo bizneseve të shërbimeve online

Pëllumb Kulla promovon në COD librat e tij

Për të përshëndetur, në festën e regjisorit dhe shkrimitarit mori pjesë edhe Kryeministri Edi Rama.

“Të prekësh të padukshmen”, Bujar Luca “shenjtori” antikonformist i artit

Piktori Bujar Luca vjen për herë të parë në COD me 71 vepra retrospektivë, pas 33 vitesh jetesë në Francë.

Edi Hila, piktori brilant i “Përvojave të jetuara”

REPORTAZH – Në ekspozitën “Territore të përvojave të jetuara” të Edi Hilës të hapur në COD

“Ukraina e Pathyeshme” – Një ditë në Ekspozitën Bamirëse të Artit në COD

27 piktura, të realizuara nga fëmijë ukrainas janë ekspozuar në COD / 15-29 qershor

Promovohet në COD libri “Udhërrëfyesi Juaj Olimpik”

Mori pjesë autorja e librit, Presidentja e Akademisë Olimpike të Ukrainës njëherësh prof. Maria Bulatova