Një falenderim!

E kuptoj sesa bukur është të hysh në shtëpinë e dikujt si një libër.

“Enver Hoxha – Midis Stalinit, Hrushovit dhe Titos”

Libri studimor i gazetares dhe moderatores Juljana Krisafi në Panairin e 26-të librit (15-19 nëntor 2023).

“Të Parat” e Neda Ballukut, gratë dhe vajzat që thyen çdo barrierë!

Me një stil të personalizuar, Neda ofron këndvështrimin e saj për heroinat që ajo ka përzgjedhur te “Të Parat”

“Dimri i Librave” e shndërron në pranverë letërsie Panairin!

Bashkim Hoxha në krijimtarinë e tij shquhet për gjetje origjinale dhe këndvështrime interesante.

Kush e vrau “Ted B”, romani misterioz i Leonard Veizit

“Ted B” është botimi i tij i 12-të. Libri i tij i parë është “Grahma e shpirtit të mjegullt” (1997)

“Komploti” i Ben Blushit vendos rekord në Panair

Beni të fut në botën e personazheve të tij. Bashkëjeton me ta, edhe pse ngjarja ndodh në vitin 2044!

“Sarah”, fantazia e ndezur e politikanëve!

Një libër për gra të lira dhe burra të vërtetë! Kjo është ajo që propozon romani “Sarah” i Alfred Pezës.

“Mendimi i bardhë” , shkrimtari Lilian Thuram “bën gol” në Tiranë

Libri i Thuram, “Mendimi i bardhë”, është sjellë në shqip nga Shtëpia Botuese “Papirus”. Ndodhet në Panair

“Të ndaluara”, Bujar Kapexhiu: “Tre Kamberë në një derë” janë Rama, Basha dhe Veliaj

Panairi i 26-të i Librit u hap sot në Tiranë. Një ngjarje mbarëkombëtare e kulturës shqiptare.

Ekspozita “Urat” forcon lidhjet e Shqipërisë me Arabinë Saudite

Në Tiranë është hapur ekspozita “Urat” e organizuar nga Minitria e Çështjeve Islame të Mbretërisë së Arabisë Saudite