Ambasadorja Inid Milo i dorëzon letrat kredenciale Presidentit të Bullgarisë

Presidenti bullgar Rumen Radev shprehu edhe një herë mbështetjen e Bullgarisë për rrugëtimin evropian të Shqipërisë.

Bullgari, ambasadorja Milo në takimin e homologëve nga vendet jo anëtare të BE-së

E pranishme ishte edhe Zv. Kryeministresja dhe Ministre e Punëve të Jashtme të Bullgarisë, Mariya Gabriel.

Ambasadorja Milo merr pjesë në hapjen e vitit akademik të Universitetit Amerikan në Bullgari

Universiteti amerikan në Bullgari (AUBG) ka formuar ndër vite një plejade studentësh shqiptarë

Presidenti i Bullgarisë dekoron ambasadoren Donika Hoxha

Ambasadorja Donika Hoxha u nderua sot me Urdhrin e Kalorësit Madara të rangut 1 nga Presidenti Radev.

Violençelisti Bledar Zajmi performon në Varna Summer Festival

Ambasadorja Donika Hoxha: Krenare për ambasadorët, që artin e tyre promovojnë një Shqipëri të mrekullueshme

Festivali i Frankofonisë, ekspozita “Ngjyrat e shqiptarëve” hapet në Bullgari

Të ftuarve iu drejtuan Ambasadorja Donika Hoxha dhe kryetari i komunës së Sozopolit Tihomi Yanakiev

110 vjet marrëdhënie diplomatike Shqipëri-Bullgari, koncert me muzikë shqiptare në Sofje

Morën pjesë, personalitete të larta të Bullgarisë, miq dhe ambasadorë të huaj.

“IDAHOBIT 2023”, Hoxha: Bota është e bukur dhe e drejtë me të gjitha ngjyrat e saj

Ambasadorja e Shqipërisë në Bullgari në aktivitetin kushtuar Ditës Ndërkombëtare Kundër Homofobisë, Bifobisë dhe Transfobisë “IDAHOBIT 2023”

“Unexpected Care”, Driant Zeneli ekspozon në Sofje

Driant Zeneli pjesë e ekspozitës grupore “Unexpected Care” me vepra arti me imazhe lëvizëse në hapësirën publike, organizuar nga Instituti i Artit Bashkëkohor – Sofje.

“Atje ku dielli lind dy herë”, libri i Namik Dokles do të prezantohet në Bullgari

Libri do të prezantohet nga Tzeta Popova, redaktore e botimit bullgar të librit.