Gjykata Kushtetuese, marrëveshje bashkëpunimi me Gjykatën Kushtetuese të Spanjës

Kryetarja e Gjykatës Kushtetuese, Holta Zaçaj u prit nga kryetari i Gjykatës Kushtetuese të Mbretërisë së Spanjës, Cándido Conde-Pumpido Tourón.

Zaçaj: Gjykata Kushtetuese, element kyç në garantimin e parimit të shtetit të së drejtës

Kryetarja e Gjykatës Kushtetuese të Shqipërisë, Holta Zaçaj, mori pjesë në ceremoninë e zhvilluar për nder të gjyqtarit Anthony Kennedy, ish-anëtar i Gjykatës së Lartë së SHBA

Bashkëpunim institucional, Gjykata Kushtetuese marrëveshje me Dhomën e Avokatisë

Marrëveshja u nënshkrua nga kryetarja e Gjykatës Kushtetuese, Holta Zaçaj dhe kryetari i Dhomës së Avokatisë, Maksim Haxhia.

OSBE, mbështetje gjithëpërfshirëse për Gjykatën Kushtetuese

Kryetarja e Gjykatës Kushtetuese, Holta Zaçaj priti kreun në detyrë të Prezencës së OSBE-së në Shqipëri, Clarisse Pasztory

Kryetarja e Kushtetueses pas takimit me Blinken: Rikonfirmoi mbështetjen e SHBA për reformën në drejtësi

Kryetarja e Gjykatës Kushtetuese, Holta Zaçaj ka reaguar pas takimit një ditë më parë që Sekretari amerikan i Shtetit, Antony Blinken zhvilloi me krerët më të lartë të institucioneve të drejtësisë

Ambasadori King-Smith takon Kryetaren e Këshillit të Lartë Gjyqësor

Ambasadori britanik, Alastair King-Smith u takua sot me Kryetaren e Këshillit të Lartë Gjyqësor, Naureda Llagami.

Ambasadori King-Smith takon kryetaren e Gjykatës Kushtetuese

Ambasadori britanik, Alastair King-Smith zhvilloi diskutime produktive me Kryetaren e Gjykatës Kushtetuese, Holta Zaçaj.

Zaçaj: Nuk ka stok dosjesh në Gjykatën Kushtetuese

Në analizën vjetore të Gjykatës Kushtetuese, kryetarja Zaçaj u shpreh se gjatë vitit 2023 u regjistruan 452 kërkesa.

Zaçaj takim me Wisner: Sfidë e Gjykatës Kushtetuese prirja për të na përfshirë në diskursin politik

Trupa e gjyqtarëve të Gjykatës Kushtetuese takim me të Ngarkuarin me Punë të Ambasadës së SHBA

Simbole dhe toga të reja për Gjykatën Kushtetuese

Gjykata Kushtetuese e Republikës së Shqipërisë ka prezantuar simbolet e saj të reja.