BE, mbi dy milionë euro investim në bujqësi dhe zhvillimin rural në qarkun e Dibrës

Nëpërmjet programit IPARD, BE-ja po investon më shumë se 2 milionë euro në bujqësi dhe zhvillim rural në qarkun e Dibrës, nëpërmjet 25 granteve nga të cilat përfitojnë drejtpërdrejt fermerët dhe sipërmarrësit.

Nis nga Dibra targimi dhe regjistrimi i mjeteve bujqësore

Qindra mjete bujqësore, rimorkio e agregatë, deri sot të paregjistruara, po kryejnë targimin me procedura të lehtësuara

Rama: Nga Burreli, Klosi, Bulqiza dhe Peshkopia po fryn erë e fortë besimi për të ecur përpara

Gjatë takimeve u bëri thirrje qytetarëve që të mos votojnë për koalicionin e drejtuar nga Ilir Meta dhe Sali Berisha.

Zgjedhjet vendore të 14 majit – 61 bashki, 1603 këshilltarë

Komisioneri Shtetëror i Zgjedhjeve në Shqipëri, Ilirjan Celibashi, publikoi numrin e këshilltarëve për 61 bashkitë e vendit.