TIKA mobilon çerdhen “Fluturat” në Tiranë

Nënkryetari i TIKA, Çevik: Të lumtur kur shikojmë fytyrat e qeshura të fëmijëve. Ambasadori Atay: Projektet vazhdojnë

Muaji i Shenjtë i Ramazanit, TIKA shtron iftar në Tiranë

Në iftarin e organizuar në Hotel “Tirana International” ishin të pranishëm përfaqësues të institucioneve turke dhe shqiptare

Turqia i dhuron dy laboratorë të rinj për Biologjinë dhe Kiminë gjimnazit “Sami Frashëri”

Në ceremoni marrin pjesë ministrja Manastirliu, ambasadori turk Atay dhe nënkryetari i TIKA, Cevik.

Shqipëri, shënohet 109-vjetori i Fitores së Çanakkale

Aktivitete nga Ambasada Turke dhe TIKA me rastin e Ditës Përkujtimore të Dëshmorëve dhe Fitores së Çanakkale

Shqipëri, TIKA shpërndan ndihma për familjet në nevojë me rastin e muajit Ramazan

Agjencia Turke për Bashkëpunim dhe Koordinim (TIKA) ka shpërndarë pako ushqimore për familjet e fëmijëve jetimë me rastin e muajit të Ramazanit

TIKA mbështet zhvillimin e bletarisë në Shqipëri

Agjencia Turke për Bashkëpunim dhe Koordinim (TIKA) ka shpërndarë pajisje për dhjetëra bletarë në Shqipëri