Këshilli i Diasporës: Uran Ferizi do të vendosë ura të forta komunikimi mes Shqipërisë e Britanisë së Madhe

Uran Ferizi do të jetë ambasadori i ardhshëm i Shqipërisë në Londër.

Begaj dekreton emërimin e gjashtë ambasadorëve

Presidenti i Republikës, Bajram Begaj me propozim të Kryeministrit, dekretoi lirimet dhe emërimet e disa ambasadorëve.