Ambasadori gjerman: Thirrje shumicës dhe opozitës në Kuvend që të bashkëpunojnë

Ambasadori i Gjermanisë në Tiranë, Karl Bergner u shpreh se, “po ndjek me shqetësim zhvillimet e fundit në Kuvendin e Shqipërisë”.

Gjermania i dhuron policisë shqiptare pajisje me vlerë mbi 130 mijë Euro

I pranishëm ishte dhe Ambasadorit të Gjermanisë, në Shqipëri, Karlfried Bergner

“Gjermanishtja është një gjuhë shumëngjyrëshe”

REPORTAZH nga Java Kulturore Gjermane. Ekspozita e hapur në QKLL përmban 300 libra gjermanisht

Bergner: E rëndësishme mbështetja e Shqipërinë në rrugën drejt BE-së

Ambasadori i Gjermanisë në Tiranë, Karl Bergner vlerësoi sot se në këndvështrimin gjeostrategjik është mjaft e rëndësishme mbështetja e Shqipërisë në rrugën e saj drejt BE-së.

Shqipëri-Gjermani, marrëveshje mbi 53 milion euro për rinovimin e furnizimit me ujë të pishëm

Nëpërmjet bashkëpunimit të mirë midis Gjermanisë dhe Shqipërisë, 1 milion qytetarë të vendit tashmë janë lidhur me një sistem të përmirësuar të ujit të pishëm dhe ujërave të zeza

“Tetori Gjerman”, Margariti pret ambasadorin Bergner

Ministrja e Kulturës, Elva Margariti priti sot në një takim kortezie ambasadorin e Gjermanisë në Tiranë, Karl Bergner.

Nikolla pret Bergner: Gjermania, mbështetje zhvillimit ekonomik në Shqipëri

Kryetarja e Kuvendit, Lindita Nikolla, pret ambasadorin e ri të Gjermanisë, Karl Bergner

Ambasada gjermane: Procesi i Berlinit vjen për herë të parë në rajon

Procesi i Berlinit, më 16 tetor do të zhvillohet në Tiranë

Ambasadori Bergner viziton Shkollën Gjermano-Shqiptare (DAS)

DAS aktualisht frekuentohet nga rreth 160 nxënës nga niveli parashkollor deri në klasën e 10-të

Ambasadori gjerman: GIZ, kontribut të rëndësishëm në modernizimin e Shqipërisë

Ambasadori Karl Bergner vizitoi zyrat e GIZ (Shoqëria Gjermane për Bashkëpunim Ndërkombëtar) në Tiranë.