Potencialet e bashkëpunimit tregtar Shqipëri-Kinë

Nikolin Jaka, Kryetar i Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë së Tiranës komenton shkëmbimet tregtare midis Shqipërisë dhe Kinës dhe mundësitë e bizneseve shqiptare për të prezantuar produktet e tyre në tregun kinez

Dhoma Amerikane e Tregtisë: Bashkëpunim biznes-institucione publike për kualifikimin e tregut të punës

Dhoma Amerikane e Tregtisë shprehu gjithë gatishmërinë për të bashkëpunuar me të gjithë aktorët