“Ataket e panikut”- Si krijohen në organizmin njerëzor dhe a janë të rrezikshëm? – Këshillat e “Be the Change”

Qendra e Këshillimi & Psikoterapisë “BE THE CHANGE” – Tiranë

“Ankth dhe Stres”: situatat që i shkaktojnë dhe si t’i largojmë ato – Këshillat e “Be the Change”

Qendra e Këshillimit & Psikoterapisë “BE THE CHANGE”