Kumbaro: Gjirokastra këtë vit ka pritur 300 mijë turistë

MInistrja e Turizmit: Gjirokastra i ka suprizuar i surprizuar atraksionet historike dhe standardet e bujtinave

Shqipëria vendi i nderit i ITB Berlin 2025, panairit më të madh të turizmit në botë

Ministria e Turizmit dhe Mjedisit dhe ITB Berlin, panairi më i madh në botë për turizmin, kanë arritur marrëveshjen që shpall Shqipërinë vend nderi të ITB Berlin 2025.

Rekord turistësh, Kumbaro: 9 milionë vizitorë të huaj deri në tetor

Ministrja e Turizmit dhe Mjedisit, Mirela Kumbaro publikoi sot të dhënat e turizmit për muajin tetor

Rritja e turizmit në Shqipëri, Kumbaro takon Wisner

I Ngarkuari me Punë i Ambasadës së SHBA në Tiranë, David Wisner dhe drejtuesja e USAID-it në Shqipëri, Mischere Kawas u takuan me ministren e Turizmit dhe Mjedisit, Mirela Kumbaro

Kumbaro, takime në Zvicër në Unionin Ndërkombëtar të Mbrojtjes së Natyrës

Ministrja e Turizmit dhe Mjedisit, Mirela Kumbaro është takuar në Forumin e Liderëve, në Gjenevë, me drejtoreshën ekzekutive të IUCN, Grether Auliar.

Kumbaro: Turizmi kryefjala e vitit, 8.3 milionë vizitorë të huaj në janar-shtator

Ministrja Kumbaro përmendi si suksese të sezonit turistik veror 2023, Kalendarin e Unifikuar të Eventeve TEA, si dhe numrin e lartë të vizitorëve në Zonat e Mbrojtura

Kumbaro në Riad: Modeli shqiptar i turizmit po vlerësohet gjithmonë e më shumë ndërkombëtarisht

Ministrja e Turizmit dhe Mjedisit, Mirela Kumbaro ndodhet në Riad, ku po merr pjesë në takimin e nivelit të lartë ministerial dhe të liderëve botërorë të sektorit të turizmit me rastin e Ditës Botërore të Turizmit.

Kumbaro: Mbi 3,2 milionë turistë në zonat e mbrojtura

Në Ditën Botërore të Turizmit, ministrja e Turizmit dhe Mjedisit, Mirela Kumbaro solli në vëmendje shifrat e turistëve të natyrës

Dita Botërore e Turizmit, Kumbaro: Shqipëria në vitin e artë të saj!

Në Samit, Organizata Botërore të Turizmit do të mirëpresë përfaqësues nga më shumë se 100 shtete të saj anëtare

Kumbaro: “Syri i kaltër”, mbi 78 mijë vizitorë vetëm në gusht

Parku natyror “Syri i kaltër” vazhdon të jetë një nga destinacionet më të preferuara edhe për këtë vit