King-Smith: Dëshmi partneriteti, marrëveshja për transferimin e shqiptarëve nga burgjet angleze

Ambasadori i Britanisë së Madhe në Tiranë, Alastair King-Smith së bashku me ministrin e Drejtësisë, Ulsi Manja drejtuan negociatat për marrëveshjen mes dy qeverive

King-Smith: Qytetarët të zgjedhin me kujdes se kë duan t’i përfaqësojnë

Ambasadori i Britanisë së Madhe dhe ekipet e monitorimit të kësaj ambasade ndodhen në zona të ndryshme

Kurorëzimi i Mbretit Karli III dhe Mbretëreshës Kamila, një ngjarje e rëndësishme diplomatike

FJALA E AMBASADORIT TË MADHËRISË SË TIJ NË SHQIPËRI, ALASTAIR KING-SMITH ME RASTIN E KURORIZIMIT TË MADHËRISË SË TIJ MBRETIT KARLI Ill DHE MADHËRISË SË SAJ MBRETËRESHËS KAMILA

Kurorëzimi i Mbretit Karli III, Ambasadori Alastair King-Smith organizon Pritje Mbretërore

Ambasadori Alastair King-Smith organizoi sot një Pritje Mbretërore në Rezidencën Britanike për të shënuar kurorëzimin Mbretit Karli III dhe Mbretëreshës Kamila.

King-Smith takon kreun e Komunitetit Mysliman, vlerëson mesazhet drejtuar të rinjve

Kryetari i Komunitetit Mysliman Bujar Spahiu priti në takim ambasadorin e Mbretërisë së Bashkuar, Alastair King-Smith.

“Media For All”: Gazetaria e pavarur ka rëndësi

Morën pjesë mbi 100 gazetarë dhe redaktorë nga i gjithë Ballkani Perëndimor, ekspertë rajonalë dhe ndërkombëtarë

Emigracioni i paligjshëm, Koordinatori britanik Stuart Skeate takim me kreun e SPAK

Zbatimi i Marrëveshjes së Përbashkët mes Mbretërisë së Bashkuar dhe Shqipërisë për marrëdhëniet dypalëshe.