Ndahet nga jeta akademiku Bahri Beci

Homazhet e lamtumirës për akad. Bahri Becin do të bëhen ditën e martë, 22 gusht 2023

AIDA: Ekspozita Ndërkombëtare e Ushqimit dhe Pijeve “Shanghai 2023”

Në 20 vitet e fundit, fuqia dhe ndikimi i Panairit CIFB në Kinë është ndjerë në mbarë botën

Deklasifikohen dokumentet nga 29 nëntori 1944 deri në 2 korrik 1991

Kuvendi i Republikës së Shqipërisë miratoi disa ndryshime ligjore që lidhen edhe me procesin e deklasifikimit

AIDA: Mbështesim bizneset shqiptare dhe produktet “Made in Albania”

Nëse jeni një biznes apo artizan, prodhoni të mira nga duart tuaja, doni t’i prezantoni produktet në vendin e origjinës, na kontaktoni në: [email protected]

AIDA: Pesë kompani shqiptare në panairin “FOOD EXPO 2023” në Greqi

Marrin pjesë: Salvia Produkte Natyrore, Birra Korça, Bidaj, Enofama dhe BioBes.