Epoka e post-së vërtetës, “faktet alternative” dhe Kina në lupën e medias

  Nga Dr. Marsela Musabelliu Psikologët përdorin termin “gaslight” (shqipëruar ndriçim/ndezje me gaz) për t’iu.

Ukrainë – Rusi, luftimet në muajin e 16-të. Kina rikonfirmon angazhimin që konflikti të marrë fund

Kina po bën përpjekje për të rivendosur paqen në Evropë dhe në botë, dhe për këtë organizoi kohet e fundit, edhe turneun e të dërguarit të saj të posaçëm Li Hui në Europë, për ndërmjetësimin e konfliktit Rusi-Ukrainë

Përse Kina duhet konsideruar si aktor i interesuar për Paqen në Ukrainë dhe negociator shumë planesh në diplomacinë botërore?

Ndalesat e ambasadorit Li Hui në Bruksel dhe Moskë paraqesin një etapë të veçantë të këtij turi diplomatik të rëndësishëm të Pekinit për Paqen, jo vetëm Rusi – Ukrainë

Mbush 100 vjeç, ambasadori i Kinës në SHBA uron Henry Kissinger

Ambasadori i Kinës në Shtetet e Bashkuara, Xie Feng, u takua me ish-Sekretarin e Shtetit të SHBA-ve, Henry Kissinger

Eksperimentet e teknologjisë hapësinore të Kinës japin rezultate frytdhënëse

Për herë të parë Kina ka përfunduar eksperimentet në orbitë mbi menaxhimin termik të metaleve të lëngëta në stacionin e saj hapësinor, ka njoftuar Agjencia e Drejtuar Hapësinore e Kinës (CMSA).

Themelohet Shoqata e Studentëve Shqiptarë në Kinë

I ngarkuari me Punë i Ambasadës së Kines, Wang Dexin, mori pjesë në ceremoninë e themelimit të Shoqatës

Kompania gjermane synon zgjerimin në Kinë në kuadër të rritjes së qëndrueshme

“Dekra Group”, një grup gjerman testimi, inspektimi dhe certifikimi synon të zgjerojë hapësirën e tij laboratorike në Hefe në provincën Anhui

Protesta në Japoni për mjedisin dhe radioaktivitetin

Vetëm për shkak të ndotjes së ajrit në Japoni vdesin çdo vit rreth 43.000 qytetarë dhe sasia vjetore e mbetjeve llogaritet rreth 41 milionë metrik ton

Rritja e bashkëpunimit gjithpërfshirës ndërmjet Kinës dhe vendeve të Azisë Qendrore

Kina do të përdorë samitin për të promovuar marrëveshje udhëtimi pa viza me disa qeveri rajonale

Ekspozita Kinë-EQL dhe Panairi Ndërkombëtar i Produkteve të Konsumit – një urë shkëmbimi dhe bashkëpunimi midis Kinës dhe vendeve të Evropës Qendrore dhe Lindore

Promovimi ekonomik dhe tregtar për të zgjeruar bashkëpunimin praktik do të jetë në fokusin e ekspozitës