Komunikimet Elektronike, Muçaj: Shqipëria në tregun unik europian

Shqipëria synon të jetë pjesë e tregut unik europian për Komunikimet Elektronike, përmes investimeve të avancuara

Marrëveshja për Kolegjin e Europës, Manastirliu: Ofertë unike akademike, rast i artë për të rinjtë shqiptarë

Në mbledhjen e sotme të Komisionit për Edukimin dhe Mjetet e Informimit Publik, u miratua projektligji për ratifikimin e marrëveshjes për hapjen e Kolegjit të Evropës në Tiranë.

Balla: Ridimensionim i rolit të Prefektit të Qarkut

Ministri i Brendshëm, Taulant Balla prezantoi sot projektligjin “Për prefektin” në Komisionin për Çështjet Ligjore dhe Administratën Publike.

Koncert sensibilizues për hemofilinë, në sallën e Kuvendit

Sot Orkestra Simfonike RTSH-së, ka luajtur në një skenë aspak të zakonshme. Vepra të repertorit klasik botëror janë luajtur në Kuvendin e Shqipërisë.

Shqipëria, anëtare e besueshme e NATO-s për stabilitet e siguri

Kuvendi i Shqipërisë mirëpriti sot takimin e Komisionit për Demokraci dhe Siguri të Asamblesë Parlamentare të NATO-s, i cili do të mbahet në datat 16, 17 dhe 18 prill.

Hadjiyianni: Të shkruajmë së bashku një kapitull të ri në historinë e Ballkanit

Forumi Ndërparlamentar të Evropës Juglindore të Asamblesë Parlamentare të OSBE-së në Tiranë

Nikolla: Sa më shpejt të integrohen vendet e rajonit, aq më mirë përballohen kërcënimet që vijnë nga jashtë

“Forumi Ndërparlamentar i Evropës Juglindore të Asamblesë Parlamentare të OSBE-së”

Gogu: Institucionet e pavarura, kontribut në progresin e integrimit europian

Nënkryetari i Këshillit Kombëtar për Integrimin, Toni Gogu nënvizoi rëndësinë e kontributit të drejtuesve të institucioneve të pavarura për të thelluar e forcuar progresin e Shqipërisë në integrimin europian.

Çela: Në 2023 u sekuestruan llogari bankare të 15 kompanive me vlerë 5.8 milionë euro

Prokurori i Përgjithshëm, Olsian Çela, raportoi për punën e prokurorisë që drejton në raport me prioritetet e vendosura nga BE.

Marrëveshja interbus, Balluku: Planet e transportit prioritare, i shërbejnë turizmit

Kuvendi nisi sot shqyrtimin e marrëveshjes për aderimin në protokollin e marrëveshjes mbi transportin ndërkombëtar të rastit të udhëtarëve me autobus (marrëveshja interbus)”.