Mirënjohje “Mirënjohjes së qytetit”

Emiriana Sako vlerëson Thanas Mustaqin dhe Tristan Sherifin. Gazetarë që shkruajtën përjetësinë e tyre

Me 16 heronjtë e gjallë të Fekenit!

11 heronjtë e Fekenit! 11-të të mahnitshmit, me aktin e tyre të malit të Meçekut

Meditim!

Meditim i thellë. Jam në studion time. Mjedis frymëzues. Mjetet e mendimit duken pak, për ti vënë në punë pas çastesh të mëvonshme.

“Grimca Nostalgjie” i Nikolla Zakës, një himn për durrsakët!

Me botimin e vëllimit poetik “Grimca Nostalgjie”, Nikolla Zaka iu thotë durrsakëve, se mbetem përjetësisht i juaji

Me Kadri Roshin në kujtim të 100-vjetorit të lindjes

Fotokujtim i shtrenjtë, kur festonim 50-vjetorin e krijimit të teatrit “A. Mosiu”

Asllan Kasa, luani i përkushtimit dhe i humanizmit

I ka fituar të gjithë titujt e mundshëm. “Mjeshtër i Madh”, Urdhërat “Naim Frashëri”, Urdhëri “Nënë Tereza”, “Qytetar Nderi i Shijakut”, “Mirënjohja e qytetit të Durrësit”,” Ambasadori i Paqes”, “Mirënjohja e Federatës Shqiptare të Futbollit”.

Lamtumirë Thanas Mustaqi, zemra e miqësisë tonë dhe e gazetarisë durrsake!

Humbja që ka pësuar gazetaria durrsake, është e jashtëzakonshme me mungesën e Thanas Mustaqit.

Sul Poda, “luani” i detit!

Sul Poda në 80-vjetorin e lindjes. Gëzuar profesor Sula! Gëzuar shok dhe mik!

Niko Kurani: Mirush Kabashi, përjetësisht në zemrat e durrsakëve!

Dy episode të jashtëzakonshme për artistin e madh, treguar nga Niko Kurani, një nga korifejtë e notit durrsak

Lamtumirë Mirush Kabashi! Lamtumirë shok dhe mik i madh!

Mirush Kabashi, ti ishe i Durrësit dhe mbetet përjetësisht i Durrësit dhe i durrsakëve!