Kina e sotme dhe e së ardhmes: prosperitet, hapje dhe gjithëpërfshirje

Kina synon dhe garanton që e sotmja dhe e ardhmja e saj lidhen fort dhe në mënyrë të sigurt me hapjen dhe gjithëpërfshirjen, drejt rrugës së prosperitetit të qëndrueshëm dhe zhvillimit të gjithanshëm.

UGSH: Seminar mbi ekonominë globale dhe Kina si ekonomi e dytë dhe impakti në rajon

Unioni i Gazetarëve Shqiptarë organizoi një seminar me aktorë të shoqërisë civile dhe ekspertë të fushave të ekonomisë

Unioni i Gazetarëve Shqiptarë: Lamtumirë gazetari veteran, Milto Baka!

Në karrierën e gazetarit Baka përfshihen reportazhe, artikuj, telereportazhe, dokumentarë dhe marketingu mediatik

Media në zi: Lamtumirë gazetari Vangjel Sako!

Sako punoi si reporter mes Fierit, Vlorës dhe Tiranës, në Radio “Valë e Kaltër”, TV Apollon dhe te gazeta “Sot”.