Partneritet për Qeverisje të Hapur, Ekonomi: Shqipëria 24 angazhime të rëndësishme

Samiti i 8-të Global i Partneritetit për Qeverisje të Hapur që u mbajt në Estoni, përmbylli punimet dyditore, duke vënë theksin në rëndësinë e pjesëmarrjes së publikut në vendimmarrje.

Partneriteti për Qeverisje të Hapur, Ekonomi: Shqipëria me Plan Veprimi 2023-2025, me tematika të reja

Ministrja e Shtetit për Standardet e Shërbimeve, Milva Ekonomi, po merr pjesë në Samitin e 8-të Global për Partneritetit e Qeverisje të Hapur, që nisi dje punimet dyditore, në kryeqytetin e Estonisë, Tali.

Ekonomi në Hungari: Shkëmbim eksperiencash në fushat e digjitalizimit dhe administratës publike

Ministrja e Shtetit për Standardet e Shërbimeve, Milva Ekonomi zhvilloi një vizitë pune në Hungari