“Fol Shqip”, AMA ndërmerr nismën që synon të frenojë përdorimin e fjalëve të huaja në media

Autoriteti i Mediave Audiovizive ka njoftuar një nismë që synon të ndihmojë në frenimin e këtij fenomeni

Kryetarja e AMA-s, Krasniqi takim me Co-raporterët e KiE për Shqipërinë

Krasniqi iu ka prezantuar përfaqësuesve evropianë punën e AMA-s dhe rolin si ent rregullator në tregun mediatik në Shqipëri

Krasniqi në forumin e BRAF: Sfidat tona në epokën e medias digjitale

Kryetarja e Autoritetit të Mediave Audiovizive, Armela Krasniqi, ka drejtuar panelin me temë “Dezinformimi dhe edukimi mediatik digjital”