Balla takim në Drejtorinë e Policisë Kombëtare të Spanjës: Thellojmë bashkëpunimin

Ministri i Brendshëm, Taulant Balla, gjatë vizitës zyrtare që po zhvillon në Spanjë, u prit në një takim në Drejtorinë e Përgjithshme të Policisë Kombëtare të Spanjës

Reduktimi i emigracionit të paligjshëm, Mbretëria e Bashkuar financon kamerat në kufirin Shqipëri-Kosovë

Një grup i sofistikuar kamerash, i financuar nga Mbretëria e Bashkuar në vlerën e 1.6 milionë paundëve është instaluar në kufirin Shqipëri-Kosovë

Rrumbullaku në aktivitetet me rastin e 200-vjetorit të krijimit të Policisë spanjolle

Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Shtetit, Drejtues Madhor Muhamet Rrumbullaku, mori pjesë sot në aktivitetet e organizuara në Madrid, me rastin e 200-vjetorit të krijimit të Policisë Kombëtare të Spanjës.

Dita e Dëshmorëve, nderohen të rënët e Policisë së Shtetit

Ministri i Brendshëm, Taulant Balla dhe autoritetet e Policisë së Shtetit nderuan sot të rënët në krye dhe për shkak të detyrës.

Policia, marrëveshje bashkëpunimi për luftën kundër shfrytëzimit të fëmijëve

Drejtoria e Përgjithshme e Policisë së Shtetit, organizata jofitimprurëse Operation Underground Railroad (OUR) me qendër në SHBA dhe Qendra Psiko-Sociale “Vatra” nënshkruan marrëveshjen e bashkëpunimit “Mbi luftimin e shfrytëzimit të fëmijëve dhe trafikimit të qenieve njerëzore”.

Balla: Policia shpëton pesë turistë britanikë në “Shpellën e Pëllumbasit”

Policia e Tiranës është e angazhuar maksimalisht për garantimin e sigurisë së turistëve dhe vizitorëve, në vendin tonë.

Balla: Nuk ka amnisti të përvitshme

Ministri i Brendshëm: Policia do të monitorojë çdo person që ka përfituar nga amnistia.

Zbardhja e ngjarjeve kriminale, Balla: Më shumë angazhim e bashkëpunim me qytetarët

Ministri i Brendshëm Taulant Balla: Për zbardhjen e ngjarjeve kriminale duhet një angazhim dhe bashkëpunim më i madh i Policisë me qytetarët

BORTAC, trajnim për sigurinë kufitare, përfshirë antiterrorizmin

Programi i Ambasadës së SHBA për Kontrollin e Eksporteve dhe Sigurisë Kufitare (EXBS) mundësoi një trajnim të ofruar nga Njësia Taktike e Patrullës Kufitare të Operacioneve Speciale të Doganave dhe Mbrojtjes Kufitare të SHBA (BORTAC) për policinë kufitare shqiptare dhe kosovare.

Betohen oficerët e rinj, Balla: Objektiv ta bëjmë Policinë e Shtetit, institucionin më të besuar në vend

Ministri i Brendshëm, Taulant Balla, iu ka uruar suksese 96 studentëve të diplomuar në programin “Bachelor” nga Fakulteti i Sigurisë dhe Hetimit, si dhe 31 ekspertëve të Policisë për funksione të veçanta