Politika si privilegj për t’u shërbyer njerëzve

Politika është një privilegj për t’u shërbyer njerëzve. Një mision fisnik.

Rinia është themeli i zhvillimit të vendit

Deputet i Kuvendit të Shqipërisë. Përfaqësues i Qarkut Durrës, PS

Jurgis Çyrbja, deputeti i Durrësit i cili edhe fundjavën e kalon me njerëzit e thjeshtë

Jurgis Çyrbja po shërben në mandatin e dytë të deputetit për Partinë Socialiste në Qarkun e Durrësit.

Jorida Tabaku: Mbështetje për komunitetin Rom!

Deputetja Tabaku zhvilloi një takim me anëtarë të komunitetit Rom, në lidhje me përfaqësimin e tyre në nivel lokal dhe vendor.