Maximiliano Bagnasco sjell Lionel Mesin në Tiranë

Piktori argjentinas është një emër i njohur në fushën e artit, ka rreth 300 mijë ndjekës nga e gjithë bota.

“Tirana International Tattoo”, spektakli i tatuve në Pallatin e Kongreseve

Tri ditë show i pazakontë, një organizim i përsosur dhe me tatuazhistë ndërkombëtarë

Një ditë mes qindra fotove në Ekspozitën “START” në Galerinë FAB

Ekspozita “Start” është hapur në Galerinë e Akademisë së Arteve të Bukura në kryeqytet

Një ditë në “PranverArt”, ekspozitën e 66 artistëve!

Ky është Edicioni i 14-të i ekspozitës së hapur në Muzeun Historik Kombëtar (21-28 maj 2023)

“Mjeshtër i Madh” për piktorin e njohur Helidon Haliti

Presidenti i Republikës së Shqipërisë, Bajram Begaj, dekoroi me titullin “Mjeshtër i madh” piktorin Helidon Haliti

“Eliksiri i një ëndrre”, një ditë në ekspozitën erotike të Dastid Milukës

Një ekspozitë e artit modern, ku mbizotëron erotika dhe fantazia. Nudot e bukura të stilizuara

Një ditë te “Patrioti” Saimir Strati, artisti i 11 Rekordeve Guinness

Midis katër më të mirëve në botë për mozaikët modernë! Ky është mjeshtri Saimir Strati!

Pano Kondo, përjetësisht i dashuruar me artin!

Deviza e piktorit të shquar përmetar: “Kur dashuroj, vetëm dashuroj. Kur punoj pikturë i bëj të dyja!”

Aleks Todhe, “ambasadori” i artit përmetar!

Një pikë referimi e “almanakut kulturor” të Përmetit, Aleks Todhe do ta meritonte të ishte kopertina e tij!

Fatbardh Marku, “Kavalieri” i Artit!

Skenograf, piktor, grafist, vitrazh artistik. Ky është Fatbardh Marku, “Djaloshi” elbasanlli 71-vjeçar.