Balla: Ngjarjet kriminale po zbardhen falë bashkëpunimit me SPAK

Ministri i Brendshëm, Taulant Balla deklaroi sot se, po zbardhen ngjarjet kriminale, falë bashkëpunimit me SPAK.

Dumani raporton në Kuvend: 41 milionë euro të sekuestruara në 2023 nga SPAK

SPAK ka hetuar gjithsej 863 materiale, nga të cilat është vendosur mosfillimi i procedimit penal për 113 materiale. Janë hetuar 750 procedime penale

Delegacioni i drejtësisë i SHBA-së takim me Dumanin

Një delegacion i drejtësisë amerikane vizitoi sot Strukturën e Posaçme Kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar (SPAK).

Dumani në Londër, forcim i bashkëpunimit në luftën ndaj krimit të organizuar

Drejtuesi i Prokurorisë se Posaçme Kundër Krimit të Organizuar dhe Korrupsionit, Altin Dumani, realizoi një vizitë zyrtare treditore në Britaninë e Madhe

Koordinatori për Antikorrupsionin Global takon Dumanin: Mbështesim institucionet e drejtësisë

Koordinatori për Antikorrupsionin Global, Richard Nephew vizitoi sot Shqipërinë, ku zhvilloi takime me prokurorët e SPAK, si dhe përfaqësues të BKH-së, Inspektoratit të Lartë të Deklarimit dhe Kontrollit të Pasurive dhe Konfliktit të Interesit (ILDKPKI) dhe Agjencisë së Prokurimit Publik.

Gjermania mbështet SPAK, Saathoff: Institucion kyç për integrimin në BE

Këtë qëndrim të Gjermanisë e konfirmoi të hënën gjatë një takimi me kreun e SPAK në Tiranë, sekretari i shtetit në Ministrinë e Brendshme Federale të Gjermanisë, Johann Saathoff.

Shkarkimet nga Vetingu, Dumani: Kemi dërguar për hetim disa anëtarë të Gjykatës së Lartë dhe Kushtetuese

Kreu i Prokurorisë së Posaçme kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar u shpreh sot në Këshillin Kombëtar të Integrimit në lidhje me gjendjen e hetimeve

Gonzato: SPAK, lojtar kyç në progresin e Shqipërisë drejt BE-së

Ambasadori i Bashkimit Evropian në Tiranë, Silvio Gonzato u takua sot me drejtuesin e Prokurorisë së Posaçme Kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar (SPAK), Altin Dumani.

SPAK mbyll hetimet për “Sterilizimin”, dërgon për gjykim Ilir Beqajn

Prokuroria e Posaçme Kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar mbyll hetimet për koncesionin e sterilizimit

Ambasadori i Gjermanisë, Karl Bergner takon kreun e SPAK

Ambasadori i Gjermanisë, Karl Bergner, zhvilloi një takim me prokurorin Altin Dumani, kreu i Strukturës së Posaçme për Luftën kundër Korrupsionit (SPAK).