Media gjermane “TRAVELBOOK”: Shqipëria – destinacionet më të bukura për të vizituar

Celsius. Ndonjëherë mund të ketë dimër shumë të ftohtë në brendësi të vendit. Bora bie.

Media gjermane “Blick”: Vizitoni Shqipërinë – vendin mesdhetar me pasuri historike dhe kulturore

“Shqipëria po lulëzon dhe numri i turistëve në vend po rritet me shpejtësi”, shkruan Blick

“Daily Mail”: Mirë se vini në Rivierën Shqiptare – destinacioni i ri i pushimeve me plazhe të pacënuara

Joe Kessel shkruan në të përditshmen britanike “Daily Mail”.

Media amerikane “CN Traveler”: Zbuloni Shqipërinë, perlën e fshehur të Evropës

Shqipëria nuk është prekur ende nga turizmi masiv, kështu që vizitorët mund të shijojnë peizazhin e pacënuar

“La Nacion”: Shqipëria – destinacioni evropian me plazhe spektakolare dhe përvojë autentike kulturore

Alejandro Rapetti shkruan në revistën argjentinase “La Nacion”.

“Actualidad Viajes”: Zbuloni Shqipërinë – destinacionin evropian me bukuri të jashtëzakonshme

Luis Martinez shkruan në revistën spanjolle “Actualidad Viajes” (actualidadviajes.com).

”Traveler”: Riviera shqiptare është e pafjalë për t’u përshkruar

Patricia Rez Mallen shkruan në faqen e njohur turistike spanjolle Traveler.es.

Media spanjolle “Lecturas”: Shqipëria mes destinacioneve evropiane perfekte për pushime

Neus Palou shkruan në të përditshmen spanjolle “Lecturas”.

“Breaking Travel News”: Shqipëria – ‘Evropa e fshehur’ ku mund të kaloni pushime perfekte

Shqipëria konsiderohet si një nga destinacionet më të lira në Evropë, ndaj edhe turistët me burime të kufizuara financiare mund të kalojnë pushime perfekte në territorin e saj.

“The National”: Eksploroni zonat rurale të Shqipërisë, një shije e traditave dhe kulturës vendase

Zinara Rathnayake shkruan në “The National”.