Rama në 30-vjetorin e Coca Cola në Shqipëri: Të lidhur më shumë se kurrë me Italinë

ryeministri Edi Rama mori pjesë sot në ceremoninë e mbajtur në kuadër të 30-vjetorit të.

Rama: Të hapen rrugët në tregun e përbashkët europian, pa qenë nevoja të jemi anëtarë të BE-së

Kryeministri Edi Rama deklaroi nga Kotorri në Malin e Zi, se duhet më shumë mbështetje dhe duhet të hapen rrugët e integrimit real në Bashkimin Evropian, pa qenë nevoja për të qenë anëtare.

“Korrupsioni, fenomen shqetësues”, Rama: 50% e detyrave të lëna nga BE lidhen me drejtësinë

Kryeministri Edi Rama tha se 50% e detyrave për Shqipërinë të lëna nga Bashkimi Europian, pas procesit “Screening”, janë detyra që lidhen me sistemin e drejtësisë.

Rama: Plani i Rritjes, samiti i ardhshëm me draftstrategji për tregun e përbashkët 2.0

Kryeministri Edi Rama tha sot nga Kotorri, Mali i Zi, ku ishte i pranishëm në punimet e samitit të liderëve të Ballkanit Perëndimor dhe Bashkimit Europian, se vendet Ballkanit Perëndimor duhet të kenë gati për samitin e ardhshëm një draftstrategji të tregut të përbashkët 2.0.

Rama: Të mos bllokojmë veten, t’i lëmë politikën dhe çështjet dypalëshe jashtë kësaj hapësire

Kryeministri Edi Rama deklaroi sot nga Mali i Zi se bashkëpunimi, dhe jo bllokimi është rruga për të integruar rajonin në Bashkimin Europian.

Rama: Ka ardhur koha që rajoni të bëhet pjesë e portofolit digjital evropian

Kryeministri Edi Rama theksoi sot se “ka ardhur koha që rajoni të bëhet pjesë e portofolit digjital europian”.

Samiti BE-Ballkani Perëndimor në Kotorr, Rama: Procesi do të hapë shtigje të reja për vendet tona

Ky takim rajonal që zhvillohet nën logon “Një rajon, vizion i përbashkët”, pason takimet e mëparshme të këtij niveli mes liderëve, në Tiranë dhe në Shkup

Rama: I pikëlluar nga lajmi i makthshëm i sulmit ndaj kryeministrit sllovak

Kryeministri Edi Rama shprehu sot tronditjen për sulmin ndaj kryeministrit të Sllovakisë Robert Fico.

Reforma e inspektimeve, Rama: Krijojmë forcë të re autonome të shkëputur nga ministritë

Kryeministri Edi Rama bëri me dije krijimin e një force të re të inspektorateve, autonome, të shkëputur nga ministritë gjatë një takimi me përfaqësues të biznesit

Rama: Shqiptarët, fuqi e madhe ekonomike në Greqi

Kryeministri Edi Rama deklaroi sot se, shqiptarët janë fuqi e madhe në Greqi.