Krifca: Siguria ushqimore, sipas direktivave të BE-së

Ministrja e Bujqësisë dhe Zhvilimit Rural, Frida Krifca, së bashku me ambasadoren e BE-së, Christiane Hohmann vizituan Institutin e Sigurisë Ushqimore dhe Veterinarisë në Tiranë.

Misioni i vëzhguesve të KiE: Zgjedhjet vendore në Shqipëri, kryesisht të administruara mirë

Kongresi i Autoriteteve Lokale dhe Rajonale të Këshillit të Evropës dërgoi një mision vëzhgimi për zgjedhjet lokale të 14 majit 2023 në 61 bashki.

OSBE në tryezë diskutimesh me Gjykatën e Lartë dhe atë Kushtetuese

Gjykata Kushtetuese e Shqipërisë në bashkëpunim me zyrën e Prezencës së OSBE-së në Shqipëri organizoi një tryezë të përbashkët diskutimesh me Gjykatën e Lartë me temë “Juridiksioni kushtetues dhe juridiksioni gjyqësor – pikëtakimet dhe ndarjet midis tyre”.

Schmid: Shqipëria, një anëtare aktive dhe e besuar e OSBE!

Sekretarja e Përgjithshme e OSBE: Shqipëria bërë progres të jashtëzakonshëm për sa i përket reformave gjyqësore

Xhaçka: OSBE është një histori suksesi në Shqipëri!

Ministrja për Evropën dhe Punët e Jashtme, Olta Xhaçka takim me Sekretaren e Përgjithshme të OSBE, Helga Schmid

OSBE: Media të mos nxitet që të shkelë etikën dhe standartet gjatë fushatës zgjedhore

Diplomatë perëndimorë dhe ekspertë vendas diskutuan së bashku mbi financimin e fushatës zgjedhore, gjuhën e urrejtjes, mbi rolin e medias, si dhe mbi standardet etike gjatë fushatës zgjedhore.

Prezenca e OSBE-së trajnon policinë për zgjedhjet vendore të 14 majit

Prezenca e OSBE-së në Shqipëri, në bashkëpunim të ngushtë me Policinë e Shtetit dhe me mbështetjen e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve dhe të Prokurorisë së Përgjithshme, filloi sot trajnimin e punonjësve të policisë

AIDA: Pesë kompani shqiptare në panairin “FOOD EXPO 2023” në Greqi

Marrin pjesë: Salvia Produkte Natyrore, Birra Korça, Bidaj, Enofama dhe BioBes.

Hohmann: BE, e përkushtuar ndaj Shqipërisë!

Ambasadorja: Me miratimin e marrëveshjes financiare ndërmjet Komisionit Evropian dhe Shqipërisë, ne do të mund të krijojmë më shumë mundësi për të rinjtë shqiptarë

Hohmann: BE, 15 milionë euro Shqipërisë për dixhitalizimin

Ambasadorja e Bashkimit Europian, Christiane Hohmann ishte e pranishme ditën e sotme në Konferencën për Sigurinë Kibernetike