Rama: Ritakim së shpejti me shqiptarët që jetojnë jashtë

Kryeministri shprehu kënaqësinë e posaçme të ritakimit së shpejti me shqiptarët që jetojnë, studiojnë, punojnë në Greqi, Itali, Angli e Gjermani.

Çuçi: Nuk mund të na kushtëzojë asgjë për të realizuar Reformën në Drejtësi

Kryetari i grupit parlamentar të Partisë Socialiste flet edhe mbi vendimin e Gjykatës Kushtetuese për pezullimin e marrëveshjes me Italinë për migrantët

Rama: Kalim, brenda këtij mandati, në një sistem prokurimesh komplet teknologjik

Kryeministri: Mundësitë dhe sfidat janë të jashtëzakonshme në çdo drejtim dhe për t’i adresuar siç duhet

Balla: Nderim për viktimat e gjenocidit në Srebrenicë!

Kryetari i grupit parlamentar të PS reagim në Ditën e Përkujtimit të Gjenocidit në Srebrenicë.

Rama takon Glover: OSBE/ODIHR ndihmë të çmuar për mbarëvajtjen e procesit zgjedhor

Kryetari i Partisë Socialiste, Edi Rama, priti në një shefen e Misionit të Vëzhguesve të OSBE/ODIHR për zgjedhjet e 14 majit, Audrey Glover.

Meta takon Granoff: AADF, angazhim në programet zhvillimore të Shqipërisë

Kryetari i Partisë së Lirisë, Ilir Meta priti sot në një takim kryetarin e Bordit të Fondacionit Shqiptaro-Amerikan për Zhvillim, Michael Granoff.

Rama: Shkodra, potencial i fjetur për ekonominë dhe zhvillimin e Shqipërisë

Kryeministri Edi Rama deklaroi sot se, Shkodra do të zgjojë potencialin e fjetur që ka për ekonominë dhe zhvillimin e Shqipërisë.

Rama: Shkodra u përket të gjithëve, të majtë dhe të djathtë

Kryeministri Edi Rama falënderoi të gjitha ata që mbështetën PS dhe Benet Becin.

Spiropali: Zoja Shkodër asht’ Dashni

Ministrja e Shtetit për Marrëdhëniet me Parlamentin, Elisa Spiropali, njëherësh drejtuese politike në qarkun e Shkodrës

“Si ke ndje, moj Zonja Shkodër?”, kënga himn e fushatës së jashtëzakonshme të Benet Becit

Një këngë e bukur, plot mesazhe “dashnie” për Shkodrën e kënduar mjeshtërisht dhe me një zë melodioz nga Irian Taraboshi