“Forbes”: Shqipëria – Aventurë emocionuese në destinacionin evropian ‘pa turma’

Everett Potter shkruan në të përditshmen amerikane “Forbes”.

Rritje e turistëve në janar-mars në Gjirokastër

Qyteti i gurtë i Gjirokastrës edhe në muajt e parë të këtij viti ka shënuar rritje të numrit të turistëve vendas e të huaj.

Amantia, ndër thesaret arkeologjike më interesante të Shqipërisë

Parku arkeologjik i Amantias, vitet e fundit është kthyer në një nga destinacionet kryesore turistike për qarkun e Vlorës

“Breaking News”: Zbuloni Shqipërinë për një përvojë unike

Mathilde Rouy shkruan në portalin francez breakingnews.fr .

“The US Sun”: Ksamili, vendpushimi mesdhetar i ngjashëm me Maldivet

E përditshmja amerikane “The US Sun”: Vendi bregdetar ofron plazhe të stilit Maldive

“Lonely Planet”: Berati mes kështjellave, kanioneve dhe maleve të shenjta

Francesca Massotti shkruan në botimin italisht të “Lonely Planet”.

“Tempo Italia”: Eksploroni destinacionet më të mira të pushimeve në Shqipëri

Rossana Brambilla shkruan në të përditshmen italiane “Tempo Italia”

“El Debate”: Shqipëria – destinacioni autentik më i përballueshëm në Evropë

Cristina Blanco Vázquez shkruan në të përditshmen spanjolle “El Debate”

Revista spanjolle: Shqipëria, destinacion me mrekulli natyrore dhe kulturore

Blanca Uson shkruan në të përditshmen spanjolle “20Minutos”.

“Travel off Path”: Vizitoni Sarandën, perlën e fshehur të Shqipërisë!

Megi Canco shkruan në revistën amerikane të udhëtimeve “Travel off Path”.