Mete: Papunësia ka zbritur në nivele të ulëta historike, prej 10.5%

Ministri i Financave dhe Ekonomisë, Ervin Mete tha sot se “papunësia ka zbritur në nivele të ulëta historike, prej 10.5%”.

Në vitin 2023, pensionistët përfituan nga indeksimi i pensionit, u rrit rroga minimale 40 000 lekë

Agjencia për Media dhe Informim ka publikuar disa nga arritjeve dhe rezultateve pozitive në ekonominë shqiptare