Ambasadori Huseynov: Nënë Tereza, figurë e shquar në historinë e njerëzimit

Ambasadori i Azerbajxhanit, me anë të një mesazhi respekt, përkujtoi Ditën e shenjtërimit të Nënë Terezës.

Java e mrekullueshme Kulturore e Azerbajxhanit në Tiranë

REPORTAZH – Java e Azerbajxhanit ofroi për publikun ekspozita, koncerte, kulinari dhe filma.

Java Kulturore e Azerbajxhanit, Veliaj pret delegacionin azer: Projekte konkrete mes Tiranës dhe Bakusë

Kryetari i Bashkisë, Erion Veliaj pret zv/ministri i Kulturës së Azerbaixhanit, Farid Jafarov

Nis sot Java Kulturore e Azerbajxhanit, çfarë përmban programi

Sot rikthehen Javët Kulturore Ndërkombëtare, me ditët dedikuar kulturës së Azerbajxhanit nga 31 gushti deri në 3 shtator.