Ambasadori Hoxha: Këshilli i Sigurimit e vendosi Shqipërinë në hartën globale

Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme organizoi takimin përmbyllës “Shqipëria në Këshillin e Sigurimit, kontribut për paqen dhe sigurinë globale gjatë kohërave më sfiduese”.

Nikolla në SHBA, takim në Misionin e Përhershëm të Shqipërisë në OKB

Kryetarja Nikolla përgëzoi drejtuesit e Misionit, Përfaqësuesin e Përhershëm, Ferit Hoxha dhe Zëvëndësen Albana Dautllari

Prioritetet e presidencës shqiptare të KS – Hoxha: Rama do të drejtojë mbledhjen, i pranishëm edhe Zelensky

Shqipëria mban presidencën e radhës të organit prej 15 vendesh

Ambasadori Hoxha: Shqipëria mbështet zgjidhjen me dy shtete, Izrael dhe Palestinë

Shqipëria rithekson mbështetjen e saj për të drejtën e Izraelit për vetëmbrojtje në mënyrë proporcionale.

Ambasadori Hoxha: Dhuna seksuale në konflikte po përdoret si armë lufte

Fjala në debatin e hapur të Këshillit të Sigurimit të OKB, për dhunën seksuale të lidhur me konfliktin

Të rinjtë duhet të ndërtojnë mënyra më të mira për të jetuar së bashku

Fjala e ambasadorit Ferit Hoxha në Samitin e 17-të Ndërkombëtar të Rinisë për të Drejtat e Njeriut 2023

Ambasadori Hoxha: Kriza klimatike kërkon që ne të bashkohemi në një kauzë të përbashkët

Fjala e ambasadorit Ferit Hoxha në Debatin e hapur të Këshillit të Sigurimit të OKB-së për ndryshimet klimatike, paqen dhe sigurinë

Ambasadori Hoxha në OKB: Asnjë ngjashmëri me Kosovën nuk ka e ashtuquajtura “Republika e Donetskut”

Fjala e Ambasadorit të Shqipërisë në OKB, Ferit Hoxha, në mbledhjen e Këshillit të Sigurimit

Ambasadori Hoxha në OKB: Shqipëria mbështet zgjidhjen me dy shtete, një Izrael i sigurt dhe një Palestinë e qëndrueshme!

Fjala në Debatin e hapur të Këshillit të Sigurimit për Procesin e Paqes në Lindjen e Mesme në OKB

Ambasadori Hoxha në OKB: Shqipëria, vendi i parë në rajon që miratoi një Strategji për Ndryshimet Klimatike

Fjala e ambasadorit të Shqipërisë në OKB, Ferit Hoxha, në mbledhjen e Këshillit të Sigurimit për ngritjen e nivelit të detit: implikime për paqen dhe sigurinë ndërkombëtare