Zgjedhet Vendore, Edison Memolla fiton Bashkinë Rrogozhinë

Pas Kamzës dhe Vorës, socialistët fitojnë dhe bashkinë e tretë, atë të Rrogozhinës.

Gjiknuri në Peqin: Në 14 maj vlerësoni politikën e rritjes së pagave

Drejtuesi politik i PS-së për qarkun Elbasan

Rama: Auto Moto Parku do t’i japë fuqi të re punësimit në Elbasan

Kryeministri Edi Rama ka publikuar në rrjetet sociale pamje nga kantieri i punimeve për ndërtimin e Auto Moto Parkut në Elbasan.

Zgjedhjet vendore të 14 majit – 61 bashki, 1603 këshilltarë

Komisioneri Shtetëror i Zgjedhjeve në Shqipëri, Ilirjan Celibashi, publikoi numrin e këshilltarëve për 61 bashkitë e vendit.