Gonzato: Administrata, rol kyç për integrimin e Shqipërisë së BE

Ambasadori i BE e cilësoi administratën si “makineria përmes së cilës përparësitë politike të një vendi zbatohen”.

“Java e Europës 2024”, aktivitete në Gjirokastër

Zyra e Delegacionit të Bashkimit Europian në Tiranë, çeli sot në Gjirokastër “Javën e Evropës 2024”

Gonzato: Shtypi i pavarur, i domosdoshëm

Ambasadori i Bashkimit Evropian në Tiranë, Silvio Gonzato u shpreh sot me rastin e Ditës Botërore të Lirisë së Shtypit se, shtypi i pavarur, që punon në një mjedis të sigurt, është i domosdoshëm.

“Java e Evropës 2024” nis në brigjet e liqenit të Shkodrës

“Java e Evropës 2024” nis në brigjet e liqenit të Shkodrës, në Shirokën piktoreske më 4 maj.

Gonzato në Berat: BE mbështet zhvillimin e qëndrueshëm me disa projekte

Ambasadori i BE-së Silvio Gonzato, i shoqëruar nga kryetari i Bashkisë së Beratit, Ervin Demo, kanë vizituar disa nga projektet kryesore të financuara nga BE.

Gonzato: Forcimi i mëtejshëm i gjyqësorit, investimi më i mirë për të ardhmen e Shqipërisë në BE

Ambasadori i Bashkimit Evropian në Tiranë, Silvio Gonzato zhvilloi sot takime me Inspektorin e Lartë të Drejtësisë, Artur Metani dhe kryetarin e Gjykatës së Lartë, Sokol Sadushi.

Gonzato: BE në krah të Shqipërisë për Reformën në Drejtësi

Ambasadori i Delegacionit të Bashkimit Europian në Tiranë, Silvio Gonzato u shpreh sot se BE mbështet plotësisht institucionet e reja të drejtësisë dhe Reformën në Drejtësi.

Koçiu-Gonzato: BE mbështetje projekteve në fushën e shëndetësisë dhe mbrojtjes sociale

Ministrja e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, Albana Koçiu priti sot në një takim ambasadorin e Bashkimit Europianë në Tiranë, Silvio Gonzato.

Ambasadori i BE, Gonzato takon Komisionerin për Mbrojtjen nga Diskriminimi dhe Avokatin e Popullit

Ambasadori i Delegacionit të Bashkimit Europian në Shqipëri, Silvio Gonzato takoi Komisionerin për Mbrojtjen nga Diskriminimi, Robert Gajda dhe Avokatin e Popullit, Erinda Ballanca.

Gonzato: Çështjet e mbartura në gjykata kërkojnë veprim të menjëhershëm

Ambasadori i Delegacionit të Bashkimit Europian në Shqipëri, Silvio Gonzato tha Bashkimi Europian ka qenë një mbështetës i fortë dhe i palëkundur i reformës në drejtësi