Zgjedhjet në Himarë, KSHZ regjistron koalicionin “Bashkë Fitojmë” të përbërë nga 10 parti politike

omisioneri vendosi regjistrimin e Koalicionit “Bashkë Fitojmë” përfaqësuar nga Sali Berisha

PS dhe PD miratojnë ndryshimet në Kodin Zgjedhor, garantohet vota e diasporës

Komisioni i Ligjeve miratoi sot me 19 vota pro dhe 1 kundër ndryshimet në Kodin Zgjedhor, të cilat i hapin rrugë edhe votës së diasporës.

Bylykbashi: E drejta e votës për të gjithë shtetasit jashtë Shqipërisë

Deputeti i Partisë Demokratike, Oerd Bylykbashi propozoi sot që të drejtën për të votuar ta kenë të gjithë shtetasit që ndodhen jashtë Shqipërisë, pavarësisht nëse kanë apo jo një adresë të ligjshme në vendin ku ndodhen.

Tavo në Vranisht: Pajisje me certifikata pronësie për të gjithë banorët

Kandidati i Partisë Socialiste për kryetar bashkie në Himarë, Vangjel Tavo zhvilloi sot një takim me banorë të Vranishtit.

Gjiknuri: Listat për votën e diasporës do të jenë gjithmonë publike në KQZ

Përfaqësuesi i Partisë Socialiste për Reformën Zgjedhore në Grupin për Dialogun, Damian Gjiknuri u shpreh sot se listat për votën e diasporës do të jenë gjithmonë publike në KQZ.

Çuçi: Votimi i emigrantëve me postë

Kreu i Grupit Parlamentar të Partisë Socialiste: Numërimi do të bëhet në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve

11 parti politike regjistrohen për zgjedhjet e pjesshme në Himarë

Zgjedhjet e pjesshme në Himarë mbahen pasi KQZ shpalli të pavlefshëm mandatin e Fredi Belerit

Zgjedhjet në Himarë, miratohen 23.535 fletë votimi

Komisioneri Shtetëror i Zgjedhjeve, Ilirjan Celibashi miratoi sot në seancë publike sasinë e fletëve të votimit që do të prodhohen për çdo qendër votimi për zgjedhjet për Kryetar të Bashkisë Himarë, të datës 4 gusht 2024.

Kolegji Zgjedhor miraton afatet proceduriale për zgjedhjet në bashkinë Himarë

Komisioni Qëndror i Zgjedhjeve njoftoi sot se, me kërkesë të Kolegjit Zgjedhor depozitoi projektvendimin për afatet e rishikuara proceduariale për zgjedhjet e pjesshme për Kryetarin e Bashkisë Himarë, të datës 4 gusht.

Petro Gjikuria, kandidati i opozitës për bashkinë e Himarës

Opozita ka zyrtarizuar kandidaturën e Petro Gjikurisë në zgjedhjet e 4 gushtit për bashkinë e Himarës.