Marrëveshja me FAO-n, Denaj: 7.5 milionë dollarë për zgjidhje inovative në bujqësi

Ministrja e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, Anila Denaj nënshkroi sot një marrëveshje kuadër me drejtuesin rajonal të FAO, Raimund Jehle.

Komisionerja e BE-së: Marrëveshja Shqipëri-Itali për emigrantët “nuk shkel ligjin e BE-së”

Marrëveshja që i mundëson Italisë të ndërtojë qendra të pranimit në Shqipëri për mijëra emigrantë të shpëtuar në Mesdhe nuk shkel ligjin e Bashkimit Evropian

Shqipëri-Zvicër, marrëveshje për forcimin e sistemit të kujdesit shëndetësor

Ministrja e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, Albana Koçiu si dhe ambasadorja e Zvicrës në Tiranë, Ruth Huber, nënshkruan dy marrëveshje

Dokumentarë të historisë së lashtë, por edhe të re të Pekinit

RTSH dhe Digitalb nënshkruan me Televizionin e Pekinit marëdhënie bashkëpunimi për këto dokumentarë

Shqipëria vendi i nderit i ITB Berlin 2025, panairit më të madh të turizmit në botë

Ministria e Turizmit dhe Mjedisit dhe ITB Berlin, panairi më i madh në botë për turizmin, kanë arritur marrëveshjen që shpall Shqipërinë vend nderi të ITB Berlin 2025.

Qeveria miraton marrëveshjen me Moldavinë për njohjen e lejes së drejtimit

Shqipëria dhe Moldavia angazhohen për njohjen reciproke të lejeve të drejtimit.

Balluku-Fratini: Finalizojmë me Italinë nënshkrimin e disa marrëveshjeve të rëndësishme

Zëvendëskryeministrja, njëherësh ministre e Infrastrukturës dhe Energjisë, Belinda Balluku, takoi ministrin për Energjinë dhe Ambientin, Gilberto Pichetto Fratin

Shqipëria marrëveshje me Gjermaninë për forcimin e sigurisë rrugore

Marrëveshja u nënshkrua nga zëvendësministri i Infrastrukturës dhe Energjisë, Hantin Bonati si dhe sekretari parlamentar i Shtetit dhe koordinator federal për Logjistikën dhe Transportin e Mallrave në Gjermani, Oliver Luksic.

Shqipëri-Gjermani, marrëveshje mbi 53 milion euro për rinovimin e furnizimit me ujë të pishëm

Nëpërmjet bashkëpunimit të mirë midis Gjermanisë dhe Shqipërisë, 1 milion qytetarë të vendit tashmë janë lidhur me një sistem të përmirësuar të ujit të pishëm dhe ujërave të zeza

Transformimi digjital i sistemeve të drejtësisë, firmoset memorandumi i bashkëpunimit me Arabinë Saudite

Shqipëria dhe Arabia Saudite nënshkruan të hënën memorandumin e bashkëpunimit, i cili do të nxisë transformimin digjital me qëllim përmirësimin e efikasitetit dhe qasjes në drejtësi përmes teknologjisë së informacionit.