Ambasada e SHBA-së uron Fitër Bajramin: Paqja dhe shëndeti qofshin me të gjithë ata që festojnë

Ambasada e SHBA-së në Tiranë uroi sot përzemërsisht të gjithë besimtarët myslimanë që festojnë sot Fitër Bajramin.

Fitër Bajrami, besimtarët myslimanë falin namazin në sheshin “Skënderbej”

Pas 30 ditëve agjërim dhe falje besimtarët myslimanë festojnë sot Fitër Bajramin.

Fitër Bajrami, Veliaj: Begati, paqe dhe harmoni në familjet tuaja

Kryetari i bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj uroi besimtarët myslimanë me rastin e mbarimit të Muajit të Madhnueshëm të Ramazanit dhe festës së Fitër Bajramit.

Begaj mesazh urimi për Fitër Bajramin: Ditë që shenjon shpresën dhe besimin

Presidenti Bajram Begaj uroi sot besimtarët myslimanë, në përfundim të Muajit të Shenjtë Ramazanit, për festën e Fitër Bajramit.

Kreu i Komunitetit Mysliman, H. Bujar Spahiu uron besimtarët myslimanë për Fitër Bajramin

Nesër besimtarët myslimanë festojnë Fitër Bajramin

Nikolla: Pashka, kremtimi i më të madhes histori të shpresës e dashurisë

Kryetarja e Kuvendit, Lindita Nikolla uron besimtarët katolikë për festën e Pashkës, kremtimi i më të madhes histori të shpresës.

Rama: Për shumë vjet me zemër të mirë Pashkët!

Sot besimtarët katolikë festojnë Pashkët, ringjalljen e Jezu Krishtit, dhe urimeve të festës i është shtuar edhe kryeministri Edi Rama.

Pesë lotët e përjetshëm të Jezu Krishtit

Jemi në Javën e Madhe të Pashkëve e përshkojmë Udhën e Jezu Krishtit

Iftar me trupin diplomatik, Hasani: Agjërim të lehtë e të pranuar të gjithë besimtarëve myslimanë

Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme shtron iftar për trupin diplomatik, me rastin e Muajit të Ramazanit.

Presidenti Begaj shtron darkë iftari në Lushnjë

Presidenti Bajram Begaj ka shtruar një darkë iftari në Lushnjë, në kuadër të Muajit të Madhërishëm të Ramazanit.