KQZ vijon edukimin e komunitetit rom për zgjedhjet e vitit 2025

Projekti me moton “Për Romët, Me Romët” u realizua me mbështetjen e Ambasadës britanike në Tiranë.

KQZ certifikon mandatet për 13 kryetarë bashkish dhe këshilla bashkiakë

Komisioneri Shtetëror i Zgjedhjeve miratoi tabelën përmbledhëse të rezultatit të zgjedhjeve

KQZ, marrëveshje për teknologjinë zgjedhore me kontenë e Los Angeles

Kz është një tjetër projekt madhor i KQZ-së, që do t’i mundësojë institucionit të përfitojë ekspertizën më moderne dhe më të specializuar.

Celibashi letër Çelës, Dumanit dhe Rrumbullakut: Parandalim i krimeve zgjedhore

Kreu i Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, Ilirjan Celibashi i është drejtuar me një letër Prokurorit të Përgjithshëm, Olsian Çela, drejtuesit të SPAK, Altin Dumani si edhe Drejtorit të Përgjithshëm të Policisë, Muhamet Rrumbullaku

Prezantohet aplikacioni i Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, “KQZ”

Aplikacioni ofron informacion mbi vendndodhjen e qendrës së votimit, emrin në listën e zgjedhësve, subjektet zgjedhore dhe kandidatët që garojnë në zgjedhjet e datës 14 Maj 2023, të dhëna mbi pjesëmarrjen në kohë reale, si edhe rezultatet zgjedhore.

Identifikimi biometrik në zgjedhje, Celibashi: Me sistemin e ri, të dhëna reale për numrin e votuesve

Kreu i KQZ: Kemi përmirësuar ndjeshëm gjithë sistemin e protokollimit

Votimi elektronik, Celibashi: Fshehtësi e plotë e votës, rezultati për 30 minuta

Komisioneri Shtetëror i Zgjedhjeve, Ilirjan Celibashi, garantoi qytetarët në Elbasan, Kamzë dhe Vorë për fshehtësinë e votës

Kolegji Zgjedhor vendos që logot e partive të jenë në fletën e votimit

Kolegji Zgjedhor ka rrëzuar kërkesën e koalicionit ‘Bashkë Fitojmë’, që kishte kërkuar që logot e partive të mos vihen krahas fletës së votimit për kryetarë bashkie

Përcaktohen rregullat për votimin dhe numërimin elektronik në bashkitë Elbasan, Kamzë dhe Vorë

Komisioni Rregullator miratoi rregullat procedurale për procesin e votimit dhe numërimit elektronik nëpërmjet pajisjes elektronike të votimit dhe numërimit (PEVN).

Zgjedhjet vendore, KQZ hedh shortin për renditjen e partive në fletën e votimit

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve hodhi shortin për renditjen në fletën e votimit të partive politike dhe kandidatëve për kryetarë bashkie.